< Volver

Logo

A “NUR EXPERIENE” SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI

 

Üdvözöljük a “NUR EXPERIENCE”-ben, vagy egyszerűen csak “NJR XP”-ben.

 

A szolgáltatást bármikor lemondhatja az O6 80 808 015 / info-hu@mobileinfo.biz címen vagy itt: http://wl.dwnl.co/meg

 

Ennek a weboldalnak, mobil weblapnak, mobileszköz applikációnak, vagy más „NJR EXPERIENCE” terméknek vagy szolgáltatásnak (összefoglalóan „Platform”) bármilyen számítógépen, mobiltelefonon, tableten, konzolon vagy más eszközön (összefoglalóan: „eszköz”) való használatával Ön kijelenti és kezeskedik, hogy elolvasta, megértette belegyezett és teljes mértékben elfogadta a használati szabályzatot és feltételeket, akár regisztrált felhasználója a „NJR EXPERIENCE”-nek, akár nem. Beleegyezik továbbá, hogy a Platform nevezett FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINEK bármikor történő és bármilyen jellegű módosításai korlátozó érvénnyel bírhatnak Önre nézve.

 

A „NJR EXPERIENCE” szabadon és saját belátása szerint bármikor megváltoztathatja a FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET, ezért Önnek érdemes rendszeresen átnéznie és ellenőriznie az éppen hatályos verziót, amely a www.njrxp.com webcímen érhető el.

 

Az Ön részvételét a Platformon és annak használatában kizárólag ezek a FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK szabályozzák. Amennyiben Ön bármilyen okból részben vagy egészben nem ért egyet ezekkel a FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKKEL, kérjük, NE HASZNÁLJA A PLATFORMOT. A Platform használatával Ön beleegyezik, és teljes mértékben elfogadja a Platform aktuális és hatályos FELHASNÁLÁSI FELTÉTELEIT.

 

1. CÉL

 

Az NJR XP egy előfizetéses szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a professzor doktor Luiz Rigolin által kifejlesztett „Neymar da Silva Santos Junior sportoló futballedzési módszertana” nevű exkluzív anyagokhoz, hivatkozással a sportoló személyes, professzionális és kizárólagos tapasztalataira, ennélfogva bármilyen eredmény biztosítása vagy garanciája nélkül, tehát az „NJR EXPERIENCE” nem vonható felelősségre a felhasználásból fakadó eredményért vagy előnyért.

 

2. MEGKÖTÉSEK

 

A szolgáltatás előfizetési csatornája csak a TELENOR Hungary ügyfelei számára érhető el, prepaid és postpaid előfizetési csomagok részére, amelyek rendelkeznek mobileszközökkel, amelyek mobil web hozzáféréssel bírnak, vagy támogatják azt. A felhasználók Wi-Fi kapcsolaton vagy mobilinterneten keresztül érhetik el a szolgáltatást.

 

3. A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE

 

Az NJR XP ALKALMAZÁS igénybevételéhez a felhasználónak rendelkeznie kell a szolgáltatásra érvényes aktív előfizetéssel.

Ahhoz, hogy hozzáférjen a tartalomhoz, látogasson el a https://njrxp.com/en/index.html címre, töltse le az ALKALMAZÁST, válassza ki Magyarországot, majd a Telenort, írja be az e-mail címét és kövesse az utasításokat.

Az NJR XP egy hetente megújuló előfizetéses szolgáltatás, amelynek díja 850 Ft. Ez alatt az időszak alatt a felhasználó korlátozás nélkül hozzáfér minden elérhető tartalomhoz.

 

Az Ön NR XP előfizetése automatikusan megújul, kivéve akkor, ha a szolgáltatás lemondják az aktuális előfizetési időszak vége előtt.

 

A szolgáltatásra való előfizetés lemondásához kattintson az üdvözlő üzenetben kapott URL-re, menjen a menübe és kattintson az „Előfizetés lemondása” gombra és kövesse az utasításokat a leiratkozáshoz.

 

Szabad hozzáférés: a felhasználó bizonyos részekhez előfizetés nélkül is hozzáférhet. A szolgáltatás használatához adatforgalom szükséges, Wi-Fi hálózaton vagy a telefon előfizetéshez mobilinternet hozzáférésen keresztül.

 

4. SZELLEMI TULAJDON

 

A Platform minden szellemi tulajdonjoga (kivéve a felhasználók által létrehozott tartalmakat, amelyeket jelen FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK elfogadása révén átenged) a HI TECNOLOGIA és felhatalmazottai tulajdonát képezik bármilyen esetben, amely magában foglalja a jogvédett tartalmakat, védjegyeket és szabadalmakat egyaránt. Minden védjegy, védett jellegű szolgáltatás a HI TECNOLOGIA tulajdona általa regisztrált és/vagy licenszelt. A Platform minden tartalma (kivéve a felhasználók által létrehozott tartalmakat, amelyeket jelen FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK elfogadása révén átengednek), többek között de nem kizárólagosan a szövegek, szakértői konzultációk, szakértők által jóváhagyott tartalmak, a szoftverkörnyezet, a szkriptek, a kódolás, a dizájn, a grafika, a fényképek, hangok, zene, videók, képek, alkalmazások, interaktív eszközök és egyéb tartalmak („Tartalom”) olyan kollektív munka, amely a mindenkor hatályos szerzői jogi védelem alá esik. Minden jog fenntartva.

 

5. A FELHASZNÁLÓNÉV/JELSZÓ VÉDELME

 

Bármilyen, az Ön „NJR EXPERIENCE” fiókjának használata során felmerülő cselekedetért kizárólag Ön tartozik felelősséggel. Védje e-mail címét és jelszavát és semmilyen körülmények között ne engedje meg másnak, hogy az Ön e-mail címével/jelszavával hozzáférjen a Platformhoz. Az Ön e-mail címe/jelszava személyes, másra át nem ruházható és az Ön (a felhasználó) teljes és kizárólagos felelőssége és ennélfogva teljes mértékben bizalmasan kezelendő.

 

6. MOBIL SZOLGÁLTATÁSOK

 

A Platform olyan szolgáltatásokat és eszközöket tartalmaz, amelyek elérhetőek bizonyos mobileszközök számára. Minden esetben az Ön szolgáltatójának árai és normál díjai érvényesek. Nem minden mobil szolgáltatás működik minden szolgáltatónál vagy eszköznél. A „NUR EXPERIENCE” mobil szolgáltatásainak használatával Ön elfogadja, hogy mobil eszközén keresztül kapcsolatba lépünk Önnel, ezáltal egyes, a szolgáltatás használatára vonatkozó információk birtokunkba juthatnak.

 

7. ADATVÉDELEM

 

A jelen FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK részét képező Adatvédelmi szabályzatunk rendelkezik a Platform által gyűjtött információkról és azok használatáról.